CAT

Llicenciada en Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra i formada en arts plàstiques a les escoles Llotja i Eina de Barcelona, durant els darrers vint anys m’he dedicat a la direcció d’art en el món de la decoració.

Podeu trobar la meva feina aplicada a productes, creacions tèxtils, així com en il·lustracions per a literatura juvenil, premsa i cobertes de llibres.

Gràcies per la visita!

ES

Licenciada en Humanidades por la Universitat Pompeu Fabra, desarrollé mi formación artística en las escuelas Llotja y Eina de Barcelona.

Durante los últimos veinte años me he dedicado a la dirección de arte en el mundo de la decoración y podéis encontrar mi trabajo aplicado a productos, creaciones textiles, así como en ilustraciones para literatura juvenil, prensa y cubiertas de libros.

¡Gracias por la visita!

EN

After a Humanities degree at Universitat Pompeu Fabra, I followed art studies at the schools Llotja and Eina in Barcelona.

For 20 years, I have been working as an art director in design and decoration areas. Now, besides packaging and fabrics, you can also find my work on books for kids, press and book covers.

Thanks for the visit!